I. Vyplňte kontaktní formulář či zašlete e-mailový požadavek

Vyplňte prosím kontaktní formulář, který je ke stažení ZDE. Po vyplnění formulář odešlete na
e-mail: prevence@linkabezpeci.cz či zašlete Vaši představu o realizaci programu pouze e-mailem. Na základě předvyplněného formuláře či e-mailového požadavku budou po dohodě obou stran podepsána pravidla realizace programu Linka bezpečí ve vaší třídě. Ke stažení ZDE.

II. Před příjezdem lektorů

Škola zajistí požadovaný počet žáků a studentů ve skupině, tj. 8 - 15.
Škola připraví vhodnou místnost, tj. klubovní místnost/hernu/upravenou třídu bez lavic.

III. Informace pro žáky a studenty

V rámci projektu Linka bezpečí ve vaší třídě přijdou dvě lektorky. Žáci a studenti mají možnost vybrat si téma, které je zajímá, o kterém by se chtěli dovědět víc.
Obsahem první části programu je seznámení se, vytvoření atmosféry spolupráce, otevření daného tématu a zakotvení základních myšlenek. Žáky a studenty čeká spousta zážitků, informací o tématu a o způsobech řešení problémů a náročných situací, se kterými se můžou setkat.
Další část programu je věnována síti pomoci, která žákům a studentům slouží k základnímu uvědomění, jakou pomoc mají k dispozici, kdo jim může být při řešení jejich problémů nápomocný. Dovědí se také více informací o Lince bezpečí. Cílem je přiblížit fungování Linky bezpečí tak, aby ji mohly využít bez obav, kdykoliv budou potřebovat.

Máte-li dotazy, obraťte se na nás, rádi Vám je zodpovíme.
Těšíme se na spolupráci.

Monika Kubátová - koordinátorka projektu Linka bezpečí ve vaší třídě