Milá návštěva na Krajském ředitelství policie ČR

Minulý týden naši kolegové navštívili Krajské ředitelství policie Středočeského kraje a byla to opravdu vydatná a velmi užitečná forma seznámení se s prací 2. OOK zabývající se problematikou mládeže. Bylo vidět, že se snaží dělat maximum a to je skvělá zpráva nejen pro nás jakožto pracovníky krizové linky pro děti, ale hlavně pro ty děti, které jsou oběťmi různých trestných činů.

Máme teď jasněji, jak probíhá jejich práce a můžeme dětem lépe vysvětlit, co je čeká... a hlavně vědět, že budou opravdu v dobrých a profesionálních rukou. V případě obou našich průvodců, vrchních komisařů, jednoznačně.

Klobouk dolů!

P.S. Ještě přikládáme jedno spontánní poděkování od kolegyňky, která se přednášky také účastnila:

„Chtěla jsem moc poděkovat za super seminář-exkurzi na Zbraslavi. Bylo to opravdu zajímavé, člověk se dozvěděl podrobnosti a kazuistiky a viděl v reálu, jak to funguje. A taky jsem měla radost, když jsem viděla, že tam pracují lidé na svém místě, aspoň, tak mi to u těch třech hlavních přednášejících připadalo. Že jsou profesionálové a dělají svou práci rádi a vypadá, že i dobře.“