Benefiční tramvajová Linka bezpečí vzbudila velký zájem Liberečanů, kteří na provoz Linky přispěli přes 60 tisíc korun

Celý květen jezdila v Liberci benefiční tramvajová Linka bezpečí, která měla za cíl upozornit na její fungování, na témata, s nimiž konzultanti dětem v krizi pomáhají, ale také na nezbytnost finanční podpory od široké veřejnosti. A právě to vzali Liberečané za své. Prostřednictvím bezkontaktních platebních terminálů umístěných v tramvaji a na speciální zastávce, příspěvků do Linkové kasičky a darů od lokálních firem, přispěli na konto Linky bezpečí přes 60 tisíc korun.

Liberečané mohli podpořit Linku bezpečí prostřednictvím bezkontaktních platebních terminálů Ery buď ve voze benefiční tramvaje, nebo na zastávce Fügnerova před OC Forum. Stačilo přiložit bezkontaktní kartu a přispět jednorázově částkou 30 nebo 50 korun. Na cestující pak uvnitř tramvaje čekalo překvapení v podobě vzkazů patronů Linky bezpečí, jako například od Ivy Pazderkové, Sabiny Laurinové, skupiny Mandrage, Václava Marhoula nebo Ondřeje Havelky.

Celý projekt se konal pod záštitou města Liberec za účasti Dopravního podniku města Liberce a Jablonce nad Nisou a finanční značky Era.

Lokální firmy, které nás v rámci kampaně podpořily: KNORR-BREMSE Systémy pro užitková vozidla ČR, s.r.o., Mocca spol. s r.o., Centrum Babylon, a.s., Aleš Jeřábek, OC FORUM Liberec, s.r.o.

Děkujeme!