Co o nás říkají naši partneři?

Nadace O2   „Posláním Nadace O2 je přispívat k zlepšování podmínek zdravého rozvoje dětí, dospívajících a mladých lidí. To je také důvod, proč se na realizaci projektů Linka bezpečí podílíme od jejich samotného začátku. Věříme, že nejúčinnější pomocí je poskytnout to, co umíme nejlíp, tedy zprostředkovat komunikaci a porozumění mezi lidmi díky využití telekomunikačních technologií a služeb,“ říká Ctirad Lolek, předseda správní rady Nadace O2.

CSOB_c.png   „Uplatňování principů společenské odpovědnosti je pro značku Era nedílnou součástí její firemní DNA. Proto jsme velmi rádi, že můžeme být již 5. rokem generálním partnerem právě Linky bezpečí, která pro nás představuje tradiční, profesionální a důvěryhodnou společnost s dlouhou historií, tedy partnera, kterému budeme rádi nablízku a jeho klientům ku pomoci,“ říká Alena Králíková, manažerka společenské odpovědnosti skupiny ČSOB.

mazars-logo.png   „Pokud chtějí být v dnešní době společnosti napříč obory globálně úspěšné, nestačí jen vykazovat zajímavé hospodářské výsledky, ale musí být aktivní i na poli společenské odpovědnosti. Pro naši společnost je globálně ve všech 79 zemích, kde působí, ochrana dětí a jejich práv jednou z priorit v oblasti společenské odpovědnosti.  Linka bezpečí je naším významným partnerem a její výsledky nás dlouhodobě přesvědčují, že naše podpora je nepochybně vynaložena správným směrem,“ říká  David Pilař z oddělení marketingu a komunikace firmy MAZARS.