Pomáhejte ověřením

Máte doménu? Pokud ano, ověřte si svůj kontakt v registru domén a můžete pomoci Lince bezpečí
Sdružení CZ.NIC, správce české národní domény, spouští novou kampaň v rámci, které chce nejen zvýšit kvalitu dat v registru domén, ale také podpořit aktivity neziskových organizací ADRA, Člověk v tísni a Linka bezpečí. Držitelé domén, kteří si ověří kontakt u své domény, získají nejen vyšší zabezpečení svých osobních údajů, ale zároveň mohou prostřednictvím sdružení CZ.NIC přispět finančně na aktivity jedné z dobročinných organizací.

Cílem  kampaně je podpořit zájem držitelů si své kontakty ověřovat. „Rádi bychom jim nabídli možnost si jako odměnu za ověření údajů zvolit nově dobročinný příspěvek v hodnotě sta korun, který za ně sdružení zašle na účet jedné organizace dle jejich výběru – ADRA, Člověk v tísni nebo Linka bezpečí. Věříme, že držitelé získají nejen výhody, které přináší samotné ověření údajů, ale také dobrý pocit, že pomohli tam, kde se často takovéto podpory nedostává.“ představuje novinku v kampani sdružení CZ.NIC jeho marketingový ředitel Ondřej Písek.

Tak si držme palce, ať Linka bezpečí zaboduje!